Kamis, 15 Januari 2009

Download Map Dota 6.58

Download Dota 6.58 sekarang !!! Map Dota versi 6.58 udah bisa di download secara gratis lho di sini ! Jadi, buruan deh download Dota 6.58 :) Di map Dota 6.58 ini ada beberapa perubahan atau changelogs, dan aku pernah bahas salah satunya yaitu perubahan pada skill Storm Spirit Panda (Raijin Thunderkeg). Lalu changelogs yang laen diantaranya adalah perubahan pada skill Undying (Dirge) detailnya liat di bawah ntar, Divine Rapier sekarang ga perlu pake Claymore tapi damagenya sekarang jadi +200 doank, cooldown skill Doom (skill ulti) pada Lucifer dikurangi 20 detik pada tiap levelnya, cooldown skill Rupture berkurang dari 100 detik menjadi 70 detik, dan masih banyak lagi changelogs laennya ^.^

Oke, berikut adalah changelogs pada hero Undying atau Dirge :

Dirge:
=======
Attack Range: 100
Strength: 25 + 2.1
Agility: 10 + 0.8
Intelligence: 27 + 2.8
Movement Speed 310

Cast Point 0.45
Hero Class: Strength


Decay
-------
Dirge saps away the strength of enemy heroes and retains it for a period of time.

Steals 4 Strength from each hero for 21/24/27/30 seconds
Deals 30/60/90/120 Magical Damage

Manacost 70/90/110/130
Cooldown 11/9/7/5
Cast Range 625
AOE: 300

Note: Often missed, note the cooldown


Soul Rip
---------
Redirects the flow of living energy through a target friend or foe, damaging them or healing them depending on how many units are near it. 25 for each unit.
This does not hurt zombies below since they are magic immune.
This can target your tombstone.

Unit Cap: 5/10/15/20
Cooldown: 25/20/15/10
Manacost: 50/75/100/125


Tombstone
----------
Unholy powers summon a cursed tombstone. Zombies will frequently spawn near each enemy unit and attack them. Zombies have a passive that additively slow their target by 7%. Zombies cannot be controlled.

Spawn area: 400/600/800/1000
Frequency: 3
Slow Duration: 2.5 seconds

Zombie Stats:
HP: 30
Armor: 0
Armor Type: Unarmored
Magic Resistance: Immune
Damage: 37-45
Attack Type: Pierce
Attack Speed: 1.6
Movement Speed: 375
Bounty: 5-7

Deathlust: If the target the zombie is attacking is below 100/200/300/400 hit points, it gains 50% movement and attack speed bonus.

Tombstone Duration: 15/20/25/30
Tombstone HP: 150/300/450/600
Tombstone Armor: 10
Tombstone Armor Type: Medium
Tombstone Other Stats: Magic Immune, No regen.
Tombstone Bounty: 70/90/110/130

Cooldown: 60
Cast Range: 250

Manacost: 120/130/140/150



Flesh Golem
------------
Dirge's hatred for all living beings allows him to transform into a monster. While he's transformed he carries a plague that affects nearby enemy units. Strength of the plague depends on how close the enemy is. Amplifies damage enemy units receive and reduces their movement speed (7%). When a plagued unit dies, its essence is transferred back to the Undying.

Cooldown: 90
Duration: 30
Manacost: 100

Plague Aura Damage Amplification: (old plague was 20/25/30%)
at max distance (700): 5/10/15%
at closest distance (150): 20/25/30%
In between is just an even spread between the numbers

Units that die under plague release their energy to you. Creeps heal you for 3% and Heroes for 12% of your Max HP.

Daripada penasaran mendingan kamu langsung download map-nya aja :D Untuk download map Dota 6.58 ini kamu tinggal klik link di bawah :

Download Dota 6.58
(via Ziddu)

Download Dota 6.58
(via Easy Share)



*NB : Eh, Dota 6.57 AI udah keluar. Yuk download juga map Dota 6.57 AI ^.^
sumber Dota-Allstars-Blog

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar