Selasa, 16 Oktober 2007

Sacred Warrior's (Huskar) Guide


Untuk kali ini , aku mau ngebahas tentang guidenya Sacred Warrior (Huskar). Guide ini aku bikin setelah menghabisi musuh2ku waktu maen LAN ama temen2ku. Oke langsung aja untuk pertama2 kita liat dulu skill2nya dibawah ini :

Hero Abilities

Inner Vitality

Magically unlocks the potential regenerative power within a target unit, healing its life force based upon its primary attribute. If the target is below 40% it will heal faster. Lasts 16 seconds.

Level 1 - 5(15)% of main attrib + 2 hp regen per sec
Level 2 - 10(30)% of main attrib + 4 hp regen per sec
Level 3 - 15(45)% of main attrib + 6 hp regen per sec
Level 4 - 20(60)% of main attrib + 8 hp regen per sec

Cooldown: 30
Manacost: 170

Level 1: 170 mana, 30 sec cooldown.
Level 2: 170 mana, 30 sec cooldown.
Level 3: 170 mana, 30 sec cooldown.
Level 4: 170 mana, 30 sec cooldown.


Burning Spear

Using his own life force to set them aflame, the Sacred Warrior can cause his spears to deal stackable damage over time as they impact the foe. Cannot cast if Huskar's HP is lower than 100. Stacks up to 5 times. Lasts 6 seconds.

Level 1 - 6 damage per second
Level 2 - 8 damage per second
Level 3 - 10 damage per second
Level 4 - 12 damage per second

Cooldown: 0
Healthcost: 15

Passive


Berserker's Blood

Huskar feels each of his wounds and channels the pain, increasing attack speed and damage for each 7% missing health. 7 Max bonuses. First bonus starts at full health.

Level 1 - 2% IAS and 2 Damage
Level 2 - 4% IAS and 4 Damage
Level 3 - 6% IAS and 6 Damage
Level 4 - 8% IAS and 8 Damage

Passive


Life Break

Huskar reaches into the well of his own life force to heavily damage an enemy. The target takes damage equal to 40% of its hp. Slows target by 50% for 5 seconds. Huskar pays a certain percentage of his hp to cast this.

Level 1 - Huskar pays 40% of his current hp to cast.
Level 2 - Huskar pays 33% of his current hp to cast
Level 3 - Huskar pays 25% of his current hp to cast

Cooldown: 45

Level 1: 0 mana, 45 sec cooldown.
Level 2: 0 mana, 45 sec cooldown.
Level 3: 0 mana, 45 sec cooldown.


Untuk Skillnya ambil seperti urutan di bawah ini :
  1. 1. Inner VItality
  2. 2. Burning Spear
  3. 3. Burning Spear
  4. 4. Berseker's Blood
  5. 5. Burning Spear
  6. 6. Life Break
  7. 7. Burning Spear
  8. 8. Berseker's Blood
  9. 9. Berseker's Blood
  10. 10. Berseker's Blood
  11. 11. Life Break
  12. 12. Life Break
  13. 13. Stats
  14. 14. Life Break
  15. 15-25 Ambil Stats sampai max. (Jangan lupa ambil skill Life Break pada lvl. 16)
Cara maennya gini, pertama2 siksa musuhmu pake skill 2 (Burning Spear), nah setelah kamu lvl. 6 langsung pake skill 4 (LIfe Break) dan klik kanan skill 2 (Burning Spear) dan kejar sampe mate' dan jangan lupa langsung pake skill Inner Vitality agar HP tidak bocor. Klo heronya tipe Agi ato Int dijamin pasti lgsg mokad.

Skill 3-nya (Berseker's BLood) Huskar keren banget. Soalnya si Huskar akan mendapat bonus damage dan attackspeed untuk setiap 7% HP yang hilang/berkurang. Jadi, makin dikit HP si Huskar makin gila si Huskar ini "\|>.<|/" Aq sih ga tau pasti berapa bonus damage dan attackspeednya Untuk equipnya aku saranin seperti di bawah ini :
  1. Power Threads
  2. Bracer
  3. Bracer
  4. Heart of Tarasque
  5. Crystalis >>> Buriza do Kanyon
  6. Assault Cuiras
Biasanya sih belum sampe jadi Assault Cuiras game udah selesai duluan. Tapi klo game lom berakhir kamu bisa ganti Bracer dengan Aegis ato MKB ato klo perlu Battle Fury.

Mungkin guide ini ga sepenuhnya sempurna, jadi aku juga butuh masukan dari kalian, klo kalian mau kasih masukan ga usah sungkan2 buat comment disini ato bisa contact lewat email aku di g4m3r_no_1@yahoo.co.id Thanks udah ngebaca guide-ku ^.^


*Thanks to Dota-allstars.com

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar